Boxer TV2 Ready

Canal Digital

Viasat
Varegrupper
Information
Nyhedesbrev
Hvilken udbyder skal jeg vælge ? Hvilken udbyder skal jeg vælge ?

Viasat Parabol TV
Viasat er en af Danmarks største udbydere af parabol TV og har i over 20 år leveret TV i de danske stuer. Viasat har deres egne TV-kanaler og tilbyder derfor det største udvalg af tv-kanaler til den billigste pris på det danske marked.


Vi kender alle de små sjove havenisser fra Viasat reklamerne. Viasat er dog langt mere end bare nogle gode reklamer. Viasat både producerer og udbyder TV af allerhøjeste kvalitet og kan i skrivende stund sole sig ved, at de har et af Danmarks største udvalg af TV-kanaler til den absolut billigste pris per kanal.

Viasat TV bliver udsendt via parabol. For at kunne få Viasat skal du derfor have en parabol og en parabolmodtager før du kan se de mange Viasat kanaler. Ved oprettelse af et Viasat abonnement følger, der automatisk en miniparabol, opsætning, modtagerboks osv. med så du ikke skal ud at købe dette separat.

Hvilke kanaler kan jeg se hos Viasat?
Viasat har et af landets største udvalg af TV-kanaler og er selv ejerne af blandt andet disse kanaler:

TV3
TV3+
TV1000 Kanalerne
Viasat Explorer
Viasat Crime
Og mange mange flere. Dette gør, at Viasat kan holde nogle naturligt lave priser på deres parabol TV og samtidig tilbyde dig underholdning i topklasse.

Viasat On Demand
Viasat har for nyligt lanceret Viasat On Demand, hvilket er en internetbaseret service, der gør, at du selv kan vælge hvornår programmer, film og begivenheder skal starte. På den måde behøver du aldrig misse din yndlingsserie eller en premierefilm igen.

Du kan let leje flim og hele tiden se de nyeste premierefilm eller gense en gammel klassiker på din egen tid. Med over 200 film at vælge imellem er der en masse forskellige muligheder, når du er Viasat kunde.


Canal Digital – Nordens førende udbyder af Digital TV
Med en opstart i 1998 har Canal Digital været på markedet i lang tid og byder på en række gode TV-oplevelser. Canal Digital byder også på nogle af de bedste og mest alsidige tv-pakker på det danske marked. Vi har taget et nærmere kig på tv-udbyderen Canal Digital.


Canal Digital er en af Danmarks største udbydere af parabol TV og hører til den tunge ende blandt de danske udbydere af digital tv.

For at kunne se Canal Digital skal du have en parabol, en digital tv modtagerboks og et TV, der er i stand til at modtage det digitale signal. Canal Digital leverer alt ovenstående undtagen TV’et, når du bestiller parabol TV ved Canal Digital.

Canal Digital byder på en af Danmarks mest omfattende udvalg at TV-kanaler og udmærker sig især ved at have mange intenrationale tv-kanaler, som blandt andet:

ESPN America
Alle Canal+ pakkerne
ESPN Classic
Hvis du er typen, der ser meget sport vil du elske at få digitalt TV fra Canal Digital.

Hvilke TV-pakker kan jeg vælge imellem?
Canal Digital har i alt 5 standard TV-pakker, som du kan vælge imellem:

Local
Family
Family med Canal+ Sport
Family med Canal+ Film
Premium pakken
Der er selvfølgelig mange flere at vælge imellem, men disse 5 er de mest populære og mest solgte TV-pakker fra Canal Digital. Derudover er det også muligt at tilknytte ekstra kanaler til en merpris.